Healing & Fjernhealing

Healing giver dig en oplevelse af stor omsorg, og er en god måde at forkæle dig selv på. 

Healing kan give dig en dyb afslappethed, glæde og lethed, som bedst kan beskrives som en svævende fornemmelse.

Oplevelsen af omsorg og nærvær giver glæde, kærlighed og energi. Du får mod til at give glæden og kærligheden videre til dine nære. Det kan sætte gang i et positivt flow – et loop, hvor glæden gradvist kommer til at fylde mere og mere i din hverdag.

Healing kan befri dig for uforløste følelser og blokeringer, samt frigive energi til at komme videre. Hvis du får skabt balance mellem krop, sind og følelser, vil du mærke det som en lethed, en helhed og en ro, som giver rum til at fokusere på det, der er vigtigst for dig - måske din familie, dit helbred, din karriere eller på at være lykkelig. 

Jeg mærker og fornemmer kroppen, når jeg har den i hænderne. Med det samme vi får energi-kontakt, kan jeg mærke, hvor der er noget, der er i ubalance. Kroppen husker det, du glemmer, og healingen kan få balancen tilbage til dig, så du får mere overskud i livet. 

EngleHåndlæsing

Jeg tilbyder både healings-sessioner live, men også fjernhealing, hvis du bor langt væk, eller ikke har mulighed for at komme til Bryrup. 

En healings-session live koster kr. 950,-
En fjernhealing koster kr. 750,-

Kontakt mig gerne!

Tak for din henvendelse. Du vil høre fra mig hurtigst muligt. Mange hilsner, Birte Rihanna

Skønne anbefalinger

Birte Rihanna

“At komme hos Birte er som at modtage en 'all-inclusive-pakke'. Birte har mange kompetencer, og gør brug af dem på bedste vis.

Med sin visdom pakker hun dig ind i tryghed og hjælper dig med at modtage de mange informationer.

Personligt oplevede jeg en professionel håndlæser med styr på tingene. Når nogle af erkendelserne skulle sluges, og energier skulle forløses, var Birte der til at gribe mig, og sætte mig fri.

Jeg har allerede anbefalet hende videre, for så god en oplevelse er værd at få med sig i livet.”

Person- og relationsudvikler

Birte Rihanna

“Jeg kan varmt anbefale en håndlæsning hos Birte Rihanna.

Jeg har faktisk næsten ikke ord for, hvor dygtig hun er. Ikke nok med at hun læser hænderne, hun fornemmer og får beskeder ned samtidig, så man får rigtigt meget med hjem fra en læsning hos hende.

Birte Rihanna er en utrolig kærlig, præcis og omsorgsfuld formidler af hendes håndværk, og man føler sig i fuldstændig trygge hænder.

Birte Rihanna har skøn humor, og lader ikke noget gå hendes øjne forbi.

Jeg var personligt ret vild med, at Birte Rihanna healede mig, og den energi der var mellem os, undervejs i hendes læsning, det vidner bare om, hvor meget hun giver ud af sin energi.

Sessionen var ikke 'bare' en håndlæsning - man får en hel pakke af viden, wellness og healende energi med sig.

Jeg kommer helt sikkert igen! Livet er en proces, og Brite Rihanna er en af dem, som jeg personligt varmt vil anbefale, hvis du har brug for en professionel og dygtig kompetent person, til at hjælpe dig på rette vej. ”