Håndlæsning

Håndlæsning er en måde at få sat ord på, hvem du er, hvor du står i dit liv, og hvilke muligheder du har i fremtiden. Det kan være både en stor lettelse og meget inspirerende, at få sat ord på dig selv. Nye ord og tanker kan give anledning til personlig udvikling og fornyelse.

Det er de færreste, der stopper op, og giver sig tid til at tænke over, hvor man står lige nu og måske vigtigst: Hvilke mulige retninger man har for at komme videre.

Måske føler du, at du hænger lidt fast i hverdagens rutiner?

Håndlæsning kan være en hjælp til at komme videre i livet – inspiration til at se nye muligheder, og få øjnene op for alle dine uudnyttede ressourcer. Dine hænder kan fortælle mere, end du tror. Når du får sat ord på din person og dine muligheder, kan det give dig et skub og friste dig til at gøre brug af dine evner på en ny måde, eller finde nye talenter frem.

_DSC8550

Jeg bruger intuitiv håndlæsning. Når jeg får dine hænder i mine, får jeg et indtryk af dig, og jeg tager altid udgangspunkt i det første indtryk – hvad der taler til mig, og hvad der kommer frem i hånden. Der er aldrig to hænder, der er ens: Hver person har sine helt egne linjer, og det er de små detaljer, der fortæller, hvem du er og hvad dine muligheder er.

Alle har naturligvis sin frie vilje, men her kan du blive inspireret til at følge en ny retning.

Bemærk: Jeg optager ikke vores samtale, men du er velkommen til selv at optage på din mobil. 

Håndlæsningen tager ca. 1 time og koster kr. 1.050,-

Håndflader_blomst_free

Grupper

Er I en gruppe, som ønsker håndlæsning, så kommer jeg også gerne ud til diverse arrangementer f.eks. polterabend eller mødregrupper. Bare send en forespørgsel via mail, så vil der snarest komme en pris. Det er vigtigt I skriver; hvor mange I bliver, adressen og dato.  

Kontakt mig gerne!

Tak for din henvendelse. Du vil høre fra mig hurtigst muligt. Mange hilsner, Birte Rihanna
 • Birte Rihanna

  “Min oplevelse af den håndlæsning, som jeg har fået foretaget hos Birte Rihanna er ekstrem positiv.

  Birte Rihanna er skarp i sine observationer, og for hver gang jeg genlytter til de ord, jeg fik med på vejen, opfatter jeg nye ting. Jeg tænker: "Åh ja, det er jo også sandt. Hvordan er det dog muligt at være så præcis."

  Den læsning, som jeg fik foretaget for ca to år siden, ramte plet på så mange områder, at det nogle gange
  kunne virke som fantasi. Jeg kunne mærke sandheden dybt i mit hjerte.

  Ved at følge mange af de råd, som læsningen gav mig, føler jeg, at jeg er på vej til at finde kernen i mig selv og vide, hvilken vej der er den rigtige for mig. Jeg er nu snart parat til en ny læsning.

  Tak Birte Rihanna for din empati og
  skarpsindighed. Glæder mig til at se dig igen snart”

 • Birte Rihanna

  “Det er en fantastisk oplevelse, at blive håndlæst af dygtige og hjertevarme
  Birte Rihanna. Hun kan sige så meget om fortiden, nutiden og fremtiden. Hun guider og hjælper mig på rette vej. Jeg får læst hænder hos hende ca. en gang om året.

  Kan varmt anbefale Birte Rihanna”

 • Birte Rihanna

  “At komme hos Birte er som at modtage en 'all-inclusive-pakke'. Birte har mange kompetencer, og gør brug af dem på bedste vis.

  Med sin visdom pakker hun dig ind i tryghed og hjælper dig med at modtage de mange informationer.

  Personligt oplevede jeg en professionel håndlæser med styr på tingene. Når nogle af erkendelserne skulle sluges, og energier skulle forløses, var Birte der til at gribe mig, og sætte mig fri.

  Jeg har allerede anbefalet hende videre, for så god en oplevelse er værd at få med sig i livet.”

  Person- og relationsudvikler

 • Birte Rihanna

  “Tusind tak for en rigtig smuk og præcis håndlæsning hos dig!

  Du skabte et trygt og nærværende rum. Din håndlæsning var så “spot on”, og du formidlede det så kærligt og smukt - tak!

  Jeg har hørt min session på cd herefter, det har været meget givende. Hver gang jeg høre den, åbner jeg op for, at høre og modtage noget nyt. Her er virkelig meget at arbejde med, på min rejse i livet.

  Tak for dig kære Birte. Fordi du lyser på vejen, og viste mig de ting jeg ikke selv kunne få øje på, men som lå for min fod.

  De varmeste anbefalinger fra mig!”

 • Birte Rihanna

  “Birte Rihanna læser hænder på en unik måde, og hun fortæller tingene som de er. Her bliver der ikke pakket noget ind, og det kan jeg personligt godt lide.

  Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos hende, og får altid beskeder, som jeg kan bruge til min videre udvikling.

  Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Birte Rihanna. Hun er i mine øjne den bedste håndlæser, jeg har prøvet 💞🙏”

 • Birte Rihanna

  “Jeg er virkelig meget positiv overrasket over Birte Rihanna, idet jeg fik fortaget en håndlæsning af hende på en messe i Jylland.

  Birte Rihanna var meget omhyggelig og virkede professionel. Hun var direkte og ramte spot on. Hun kiggede på mine hænder og på kort tid havde hun formidlet mange vigtige beskeder til mig.

  Jeg har prøvet op flere håndlæsere igennem årene, og her må jeg ærligt sige, at jeg anser Birte Rihanna for at være en af danmarks dygtigeste håndlæsere.

  Tak for den fantastiske oplevelse du gav mig via håndlæsning, og af hjertet tak for dig i det spirituelle landskab.”

  Spirituelt medie